IMBA YASAFI Rhodesian Ridgebacks

Planerad valpkull - Safi & Jison


Safi väntar valpar, som beräknas födas i början av v.30. Pappa är Mirathis Time Of My Life, ”Jison”, som bor i Stockholm hos Suzanne och Göran Forsberg. Jison är en fantastiskt fin hane som jag har spanat på länge och som precis som Safi gjort ett jättefint BPH. Jag är helt övertygad om att det här kommer att bli en riktigt bra kombination. Jag är väldigt glad över och tacksam till både ägarna och uppfödare Marika på kennel Mirathi att jag får använda Jison! 

Billinge Gårds Ladonna ya Gilgamesh (Safi) och Mirathis Time Of My Life (Jison)


Fotograf: Jennifer Ljungberg


Om Jison


Såhär beskriver Jisons ägare Suzanne honom:


”Jison är en härlig kille som älskar det mesta i livet. Han är en trygg och orädd hund. Han blir överlycklig när alla barnbarnen kommer och vet inte vilket ben han ska stå på. När de sover över kryper han ner i sängen hos dem och ligger där hela natten. Han har lite vakt i sig på hemmaplan, men inte på något sätt för mycket utan markerar och talar om för oss när det kommer någon, men så fort vi sagt att det är okej accepterar han det och kopplar av.

Jison älskar att få jobba på olika sätt, viltspår, nosework, rally lydnad, söka godis inne och ute, leta efter barnbarn som leker kurragömma, dogparkour ute och inne, uppgifter på promenaderna, bära in tidningen till husse, ja allt som är en uppgift utöver det vanliga tycker han är kul.

Jison är sparsamt utställd men det har gått minst sagt bra när han väl ställs ut.  Drygt 1 år gammal ställdes han ut på Stora Stockholm och blev JV-17, SV-17 och BIG3, året efter blev han SV-18.

Jison har gjort en fantastisk BPH och är friröntgad."

Jisons stamtavla

Jisons BPH-diagram


Fotograf: Jennifer Ljungberg


Fakta om Jison

Namn: Mirathis Time Of My Life

Född: 2016-10-11

Titlar: SE UCH, JV-17, SV-17, SV-18

Röntgen: ED ua (0), HD grad A

BPH med skott: Genomförd, skottfast


 Fotograf: Jennifer Ljungberg