IMBA YASAFI Rhodesian Ridgebacks

2020-07-26: Safi har fått sina valpar!


Safi fick fyra fina valpar i tisdags, 21/7, tre tikar och en hane. Mer information kommer snart. Se även vår Facebook-sida för fler bilder och uppdateringar. Alla valpar är nu tingade.

2020-07-13: Sista veckan på dräktigheten


Nu är det bara en vecka kvar till beräknad valpning! Safi mår bra och är pigg och valparna börjar bli riktigt livliga inne i magen - det är så mysigt att få känna när de rör sig.

2020-06-19: Safi är dräktig!


Igår var vi och gjorde ultraljud, som visade att Safi är på dag 28 i dräktigheten, vilket innebär att det är 32 dagar kvar tills valparna beräknas födas. Enligt veterinären är det ingen stor kull; han räknade till 6 valpar, men vi får helt enkelt ha tålamod och vänta tills de föds för att veta säkert hur många det blir. Så spännande nu! Safi har länge visat tecken på dräktighet. Det sötaste är nog att hon tar hand om sin lilla leksak (på bilden till vänster) som om den vore en liten valp. 


Bilden till höger är på fina pappa Jison!

2020-05-30: Parning! 


Vi är nyss hemkomna från Stockholm, där Safi och Jison hade tre lyckade träffar. De var verkligen jättefina tillsammans! Nu håller vi tummarna så mycket vi bara kan för att det blir valpar till sommar. Om allt går som förväntat föds valparna i v.30. Hoppas och längtar!

2020-05-03


Nu har Safi äntligen börjat löpa och vi planerar för en träff med fina Jison senare i maj!

2020-04-13


Vi väntar fortfarande på att Safi ska börja löpa och håller tummarna för att det inte dröjer länge till nu. 


Bilden är på Safi och hennes kullbror Cliff. Lika som bär!

2020-03-24


Igår kom det positiva beskedet från SKK att Imba Yasafi blev godkänt kennelnamn!

2020-03-19


Vi väntar på att Safi ska börja löpa, vilket vi tror blir när som helst nu. Under tiden njuter vi av vårsolen och påskliljorna.